Tekke Abdal Musa İlkokulu
TEKKE MAH. TEKKE KÜME EVLERİ TEKKE ABDAL MUSA ILKOKULU VE ORTAOKULU NO: 129 ELMALI / ANTALYA

VİZYON

Her çocuğun farklı özelliklerini ortaya çıkaracak potansiyelinin üzerinde performans göstermesini sağlayacak bir eğitim ve öğretim ortamını takım çalışmasıyla oluşturmak. Kurumumuzun eğitim ve öğretim ortamını en yüksek derecede verim alacak şekilde geliştirmek ve yenilemek. Okul- veli işbirliğini en üst düzeyde sağlamak.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin amaçları ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, özgüveni yüksek, yaratıcı, girişken, milli ve manevi değerlere bağlı, ülke sorunlarına duyarlı, sorumluluk sahibi, nitelikli öğrenciler yetiştirmek. Okul – öğretmen – aile işbirliği ile eğitimde karşılaşılacak sorunları çözmek. Özel eğitime ihtiyacı olan çocukları en iyi şekilde eğitmek.

Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ TAM GÜN

GÜNDÜZLÜ TAM GÜN

OKULUMUZ İLİMİZ ANTALYA´YA 120 KM,İLÇEMİZE 14 KM UZAKLIKTADIR.

TEKKE MAHALLESİ